"Aalestrup IF har i fællesskab med Idrætscenter, ungdomsklubben og Aalestrup Realskole investeret i superlækre faciliteter til E-sport i vores egen by.

Vi har prøvet at udbyde E-sportstræning med fokus på CS:GO i opstarten af denne sæson, men interessen har desværre været for lav til at kunne gennemføre en fornuftig træning, da der jo skal være fem spillere for at kunne stille hold.

Vi har i E-sportsudvalget besluttet at aktiviteten sættes i bero, indtil der er mindst 6 spillere der har meldt sig og allerhelst 10, så man kan arrangere træningskampe mod hinanden.

Træningen vil foregå onsdag aften fra 18.30-21,00 og som udgangspunkt dække årgangene fra 6-9. klassetrin for både piger og drenge. Hvis du er udenfor denne ramme bedes du kontakte træner, Jakob Kjeldsteen, for at høre om der kan findes en løsning.

Hvis du har lyst til at spille bedes du krydse dig af på listen herunder, ligesom du også gerne må hjælpe med at finde nye holdkammerater. Niveauet er ikke højt og forventningerne til spillerne er sat på begynderniveau.

Målet for træningen er at blive bedre fra gang til gang samtidig med at have det sjovt sammen med en flok gode kammerater. Så hvis du ikke ønsker at blive bedre eller have det sjovt sammen med andre, er dette ikke noget for dig"

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk